Review: Apa micelara Garnier si toner-ul Nivea

Astazi va vom vorbii despre 2 produse de fata care le-am folosit in ultima vreme.

Primul produs este apa micelara de la Garnier pentru ten sensibil si gras. Multe fete iubesc apa micelara de la Garnier, doar ca cea cu capacel roz nu aceasta. Noi inca nu am testat-o pe aceea, dar asta ni se pare cam proasta. Nu demachiaza tenul complet si lasa pielea usor lipicioasa. Uneori ni se pare chiar ca irita usor pielea si ne ustura ochii cand ii demachiem. Abia asteptam sa le terminam si sa o incercam si pe cea roz care este laudata de toata blogosfera.

20151022_221928

Review Cristina:

Al doilea produs este cleansing toner-ul din gama pure&natural de la Nivea pentru toate tipurile de ten.  Am mai incercat cateva lotiuni tonice de la elmiplant si oriflame, dar asta mi s-a parut cel mai bun. In deosebire de apa micelara Garnier, lotiunea tonica imi curata foarte bine tenul si mi-l lasa foarte neted. L-au mai incercat alte 2 prietene si la fel au fost foarte multumite. Cand il voi termina, daca nu-mi va atrage alt produs atentia, il voi recumpara. Singura persoana nemultumita de el este Alexandra, careia ii lasa tenul lipicios, dar ei orice lotiune tonica incercata i-a lasat tenul asa.20151022_222026

Speram sa va fie de ajutor opinia noastra despre aceste produse, lasati-ne in comentarii parerea voastra despre ele si daca ati patit si voi ca Alexandra cu lotiunile tonice poate ii puteti da vreun sfat sau o sugestie.

Multumim si va pupam !

Follow my blog with Bloglovin

2 thoughts on “Review: Apa micelara Garnier si toner-ul Nivea

Leave a comment